EPDM Daken van JCM Folietechniek zijn brandveilig en zeer duurzaam

Wat is epdm?

EPDM is een veelzijdig product met vele voordelen en mogelijkheden. Het product EPDM (rubberfolie) is bestand tegen de meeste chemische en toxische stoffen. Ook tegen UV-stralen, ozon en andere extreme weersomstandigheden. Het bijzondere gevolg is een uiterst duurzaam product met een verwachte levensduur van 40 tot 50 jaar. EPDM is ook zéér milieu vriendelijk en recyclebaar en zorgt voor de juiste afvoer van schoon regenwater.Epdm is een product wat zich in de markt ruimschoots bewezen heeft. In de wereld ligt dan ook inmiddels meer dan een miljard vierkante meter EPDM rubber.


De voordelen van EPDM!

  • Geen vlam bij plaatsing: dus geen brandgevaar
  • Thermisch stabiel van -50C° tot  +130C°
  • Hoge levensduur tot 50 jaar
  • Milieu vriendelijk EPDM rubber (recyclebaar)
  • 100% UV- en Ozonbestendig
  • bestand tegen zuren en toxische stoffen
  • Zeer goed bestand tegen krimp en uitzetting.

 

JCM Folietechniek is gespecialiseerd in EPDM rubber op maat gelast!

JCM is gespecialiseerd en geschoold in het aanbrengen en lassen van EPDM op nieuwe daken, maar ook over de bestaande dakdekking heen. JCM zorgt ervoor dat uw dak keurig waterdicht wordt EN blijft, voor een uitstekende prijs! JCM is gevestigd in Valkenswaard en Eersel maar werkt door heel Brabant, Limburg en (Noord)Vlaanderen.  JCM is een jong en bedrijf dat staat voor kennis en ontwikkeling. JCM volgt nadrukkelijk de doorlopende technische ontwikkelingen en baseert zich uiteraard altijd op de beschikbare bouwbesluiten.

Maar minstens zo belangrijk is onze mentaliteit. Door met klanten mee te denken komen wij samen tot een goede overeenkomst en eindresultaat. Niet alleen de hoge kwaliteit van onze materialen, maar vooral ook de manier van uitvoering bepalen het succes van onze opdrachten.

 

Brandveilig

Het branden van bitumineuze dakrollen blijft gevaarlijk! Jaarlijks zijn er branden ten gevolge van dergelijke manieren van werken. Steeds meer verzekeraars stellen torenhoge eisen voor zij deze risicovolle verwerking aanvaarden. Bij EPDM rubber is dit niet van toepassing want bij plaatsing wordt geen open vuur gebruikt en is het dus volledig brandveilig.


Waarom JCM Folietechniek?

 

Wilt u graag kennis maken?

Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Copyright © 2022 JCM Folietechniek